Yhteystiedot


Ilmo Kyttälä
Puheenjohtaja
Puh. 0400-817140
forbus@forbus.fi

Muistathan

Rannanomistaja voi tehdä vesilain (1961/264) mukaan rannallaan pieniä hoito- ja kunnostustoimenpiteitä vapaasti oman harkintansa mukaan.
Pieniksi kunnostustöiksi luetaan rannalle ajelehtineen ja pohjaan laskeutuneen kasvimassan vuosittainen poisto, haitallisten kivien poisto,
vesikasvien niitto (alle 1 ha) ja poiskerääminen käsityökaluin sekä pienehkön (alle 10 m2 tai pituus alle 10 m) laiturin tekeminen
tai rannan vahvistaminen. Suurempia töitä suunniteltaessa pitää ensin kysyä lupa kunnan viranomaisilta tai ympäristökeskuksesta.
Kannattaa kuitenkin aina pyytää naapurin tai vesialueen omistajan hyväksyntä rannan kunnostustöille kirjallisena jotta väärinkäsityksiltä vältyttäisiin.

Tervetuloa mukaan yhdistyksen toimintaan - huolehdimme että järvi on hyvässä kunnossa tuleville sukupolville.

Yhdistyksen jäsenmaksu on 7e henkilöjäseneltä ja 50e yhteisöjäseneltä. Mikäli kiinnostuit ja haluat liittyä jäseneksi, voit maksaa jäsenmaksun oheisella pankkisiirtolomakkeella, joka löytyy jäsenkirjeestä. Laita myös sähköpostilla yhteystietosi (osoite ja sähköpostiosoite), niin saamme tiedot päivitettyä myös jäsenrekisteriin. Osoite löytyy tuosta yhteystiedot laatikosta.

 

kaartjarvi_vene_kaislikossa_net_260711_247.jpg